social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διακόπηκε οριστικά το μεγάλο ντέρμπι για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ρεθύμνου

Διακόπηκε οριστικά το μεγάλο ντέρμπι για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ρεθύμνου

 Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το ντέρμπι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΡ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ρεθύμνου, ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος, και έτσι η αγωνία των Ελλάς Ποντίων, Βύζαντα Μεγάρων και Άρη Πετρούπολης αναφορικά με τον αντίπαλο που θα έχουν απέναντι τους στα μπαράζ παίρνει παράταση. 

Πηγή: rethymnosports.gr

Εικόνες ντροπής στα Ζωνιανά, όπου η αναμέτρηση διακόπηκε στο 62' από τον διαιτητή P. Σταυρουλάκη, καθώς κατά διάρκεια των πανηγυρισμών στο 1-2, υπήρχε ένταση στην κερκίδα, η όποια μεταφέρθηκε εντός γηπέδου, ενώ υπήρξε εισβολή φιλάθλων των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα των τραυματισμό των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Περαματος, Α. Σπανουδάκη και Δροσάκη.

Στην συνέχεια ο ρέφερι βρέθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους συνεργάτες του (Δασκαλομαρκάκη, Βαρβαντάκη, 4ος Καλυβιανάκη), όπου συνέταξαν το φύλλο αγώνα, διακόπτοντας οριστικά το παιχνίδι. Άμεσα στο γήπεδο μετέβει ισχυρή αστυνομική δύναμη, όπου συνοδεύοντας τους φιλοξενούμενους και τους διαιτητές κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο Ζωνιανών. Για την τύχη του αγώνα θα επιληφθεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΡ.


Σχετικά άρθρα

Έγιναν οι εκλογές στον ΑΟ Ιλίου: Πρώτος σε ψήφους ο Λερούτσος

Β' ΕΠΣΑ: Τι ισχύει για τον υποβιβασμό στο φετινό Πρωτάθλημα

Κάλεσμα Κολωνού ενόψει Γκυζιακού - «Ελάτε να εμψυχώσουμε την ομάδα»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35