social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«3Χ3» η Ρόδος, δύσκολα τον ΑΟ Πυλίου (1-0)

«3Χ3» η Ρόδος, δύσκολα τον ΑΟ Πυλίου (1-0)

Το δωδεκανησιακό ντέρμπι αποδείχθηκε -πράγματι- πιο... ζόρικο για τη Ρόδο, η οποία πέτυχε άλλη μία νίκη, έκανε το 3Χ3 και παρέμεινε οδηγός της κούρσας στον 4ο όμιλο, αλλά πλέον χωρίς «συγκάτοικο».

Οι πράσινοι επικράτησαν δύσκολα με 1-0 απέναντι στον ΑΟ Πυλίου, ο οποίος πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Κάμπα έπειτα από γύρισμα του Τζουανάκη. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι «βυσσινί» είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την δύσκολη επέμβαση του Μανουσάκη στο 72ο λεπτό, σε κεφαλιά του Γκίκα έπειτα από σέντρα του Παπαγεωργίου. Στο 87' ο Νίκα σούταρε από πλάγια θέση, όμως ο Μανουσάκης... φώναξε «παρών» και απέκρουσε στην κλειστή του γωνία και τρία λεπτά αργότερα ο Αποστολίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παναγιωτόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Παντίδο να απομακρύνει σωτήρια στην γραμμή! Στην επόμενο φάση ο Μπουσμπίμπα βγήκε τετ-α-τετ με τον Χάμο έπειτα από λάθος της άμυνας του Α.Ο Πυλίου, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Γκολ: 4' Κάμπας με πλασέ (από ασίστ του Τζουανάκη)

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σούζας-Γκούντας (Ανατολικής Αττικής)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Παντίδος, Σουλάι, Βογιατζής, Γκίνο (92' Κανταρτζής), Τσούτσης, Κάμπα (70' Μπουσμπίμπα), Μπαρμπαρούσης, Τζουανάκης (88' Μουζακίτης), Τρόκα

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Χάμος, Μπριλάκης, Μπέρτος (89' Χατζηβασίλης), Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντόκο (89' Μανωλιάς), Γκίκας, Μαυρόπουλος, Δρόσος (36' Νίκα), Αλεξίου, Κότζα (65' Αποστολίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35