social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σμπαράλια» το αήττητο του Πανηλειακού ο ΑΟ Πυλίου (3-0)

«Σμπαράλια» το αήττητο του Πανηλειακού ο ΑΟ Πυλίου (3-0)

Για τέσσερις αγωνιστικές «έτρεχε» αήττητο σερί ο Πανηλειακός στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, όμως σήμερα (11/12) είδε το αήττητο να πηγαίνει... περίπατο στην Κω.

Ο ΑΟ Πυλίου υπέγραψε την πρώτη νίκη της ιστορικής ομάδας του Πύργου, επικρατώντας με 3-0, έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Γκίκα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έκανε την ασίστ για το τρίτο. Μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), στο 43' ολοκλήρωσε θαυμάσια προσωπική προσπάθεια με ιδανικό πλασέ για το 2-0 και στο 47' εκτέλεσε κόρνερ, για να γράψει ο Μπριλάκης με κεφαλιά το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Νικολάου (Αθηνών), Πετρίδης-Παπαδόπουλος (Πειραιά)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Χάμος, Χατζηβασίλης (80' Παπαγεωργίου), Μπριλάκης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Ντόκο (80' Στάκκος), Γκίκας (72' Τουργαΐδης), Μαυρόπουλος (72' Χατζηνικολάου), Δρόσος (63' Μανωλιάς), Αλεξίου, Κότζα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Γκάτζιος): Μάντζαρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (55' Καλομοίρης), Κασμερίδης, Τσίγκρηλας, Αντωνιάδης (74' Κακόγιαννης), Λούσκος (74' Μπάλος), Λίμα, Μπάλλας, Μενσά (55' Αράπη), Πεντρίνιο (18' λ.τρ. Αρσενίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35