social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παίζει για την ιστορία του ο ΑΟ Τυμπακίου (2-1 τον ΑΟΑΝ)

Παίζει για την ιστορία του ο ΑΟ Τυμπακίου (2-1 τον ΑΟΑΝ)

Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες που διατηρεί ο ΑΟ Τυμπακίου για αποφυγή του υποβιβασμού στα τοπικά.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Κρήτης αγωνίζεται για την τιμή και την αξιοπρέπειά της σε όλα τα παιχνίδια, παλεύοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ίδιο έκανε και σήμερα (26/3), στο ντεμπούτο του Στ. Κοζανίδη στην τεχνική ηγεσία, υποχρεώνοντας τον ΑΟΑΝ σε άλλη μία εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 46' με μακρινό σουτ του Γκελοσάνι (1-0). Στο 66' οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν, όμως ο Μηνάς νικήθηκε από τον Δημαράκη σε εκτέλεση πέναλτι. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά (69') οι ασπρόμαυροι βρήκαν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Βακράκο με πλασέ σε αντεπίθεση (2-0). Το μόνο που κατάφεραν οι κυανόλευκοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 80' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φουκαράκη.

Διαιτητές: Καλυβιανάκης, Διονύσης-Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Δημαράκης, Λούσι, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Μεϊρέλες, Βακράκος, Γιαννικάκης (86' Παραθύρας), Αριστεινίδης (88' Τριανταφυλλίδης), Παπανδρέου, Γκελοσάνι

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (87' Λίτσκας), Πλουσής, Φουκαράκης, Πυθαρούλης, Τσανάι, Κίτος, Αλεξάκης (53' Ζέλιος), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Νοκάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35