social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά κορυφή ο Αιολικός, 1-0 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Σταθερά κορυφή ο Αιολικός, 1-0 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης πραγματοποίησε ο Αιολικός, ενώ απομένουν πλέον τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Μυτιλήνης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Μελιγαλά, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Διαβολιτσίου, για να παραμείνει στην κορυφή και σε ισοβαθμία με τη Ρόδο.

Στο 16ο λεπτό ο Μακρής αξιοποίησε ασίστ του Ντινιωτάκη και με πλασέ σημείωσε το γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορά (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανόλευκοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι από το πλασέ του Μακρή, μετά το σλάλομ που επιχείρησε ο Δερμιτζάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με τη φανέλα του Αιολικού πραγματοποίησε ο Πλατέλλας, ο οποίος «απελευθερώθηκε» από δικαστική διαμάχη με τον Ιωνικό και αποτέλεσε πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα για τους νησιώτες.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σούζας-Γκούβας (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Στραβάκος (89' Μπούκας), Μουλιάτος (46' Τσιγαρίδης), Δημητρίου (56' Αρβανίτης), Ορλάντο (46' Πάγια), Θώδης, Ηλιόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος (92' Αννιτσάκης), Αρναούτογλου (70' Παστρικός), Ποτουρίδης, Γκαντσίερ, Νάστος, Αντωνίου, Στεφάνοβιτς, Μακρής (86' Πλατέλλας), Αποστολόπουλος (70' Δερμιτζάκης), Ντινιωτάκης (86' Άνθης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35