social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλμυρός: Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Αλμυρός: Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Αλμυρού προχωρούσαν στον σχεδιασμό τους για τη φετινή σεζόν, σίγουρα θα είχαν στο νου τους κάτι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα από το Γάζι Ηρακλείου οι μεταγραφικές κινήσεις μαρτυρούσαν πως ο στόχος ήταν η δημιουργία ενός συνόλου που θα έκαναν πρωταθλητισμό, ανεξαρτήτως του ομίλου στον οποίο θα τοποθετούνταν και των αντιπάλων που θα συναντούσε εκεί. Ωστόσο, η ιστορία έχει γραφτεί με διαφορετικό και σίγουρα πιο... σκληρό τρόπο για τους Κρητικούς, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε! Ίσως το πιο εντυπωσιακό απ' όλα είναι ότι την ίδια ώρα διατηρούν την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 39 γκολ ενεργητικό, περισσότερα από τις ομάδες που διεκδικούν την πρωτιά, αλλά και εκείνες που ακολουθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας! Μάλιστα, έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στις 19 από τις 24 αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί, με τα... highlights σε αυτή την πορεία να είναι το 7-2 επί του Μοσχάτου για την 4η αγωνιστική και το 5-0 επί του ΑΟ Τυμπακίου για την 15η αγωνιστική.

Με συγκομιδή 34 βαθμών, η ομάδα του Μ. Σουτζή χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη στα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Κατηγορία, με τον βαθμό δυσκολίας ωστόσο να είναι ιδιαιτέρως υψηλός σε αμφότερα. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Αλμυρός θα υποδεχθεί τη -δεύτερη της κατάταξης- Μαρκό, ενώ για την τελευταία αγωνιστική θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην Αγ. Παρασκευή την τοπική «Σάντα», σε ματς που δεν αποκλείεται να είναι «τελικός παραμονής» για τις δύο ομάδες!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35