social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφήνας: Δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές σε τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες

Θύελλα Ραφήνας: Δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές σε τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες

Με έναν λιτό τρόπο επέλεξαν στη Θύελλα Ραφήνας να σχολιάσουν τα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του χθεσινού (30/1) αγώνα με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Αλιάγα από οπαδούς του Εθνικού.

Στη δημοσίευσή τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οι πράσινοι σημειώνουν: «Για τα τραγικά επεισόδια που και έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης από οπαδούς του Εθνικού και τον τραυματισμό του διαιτητή, το μόνο που θα θέλαμε να πούμε είναι ότι δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές σε τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες». Επίσης, δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν θερμά «τον ιατρό και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας κο Μώρο Κωνσταντίνο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αντικαθιστώντας τον ιατρό που είχαμε αναθέσει και καθυστέρησε να έρθει».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, κάνουν λόγο για «τεράστια νίκη», παρατηρούν ότι η Θύελλα «πλέον έχει πάρει τα πάνω της», ενώ τονίζουν ότι η νίκη ήρθε «παρά τις απουσίες πολλών και βασικών ποδοσφαιριστών μας από τραυματισμούς». Σχολιάζουν, όμως, ότι «όσοι αγωνίστηκαν τους αναπλήρωσαν στο έπακρο αφού κέρδισαν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, είχαν πάθος, μεγαλύτερη θέληση για το τρίποντο και αυτό φάνηκε εμφατικά σε όλο το 90λεπτο και τελικά ήταν αυτοί που δικαιώθηκαν με την απόδοσή τους».

(φωτο: irafina.gr)


Σχετικά άρθρα

Νικολόπουλος: Σπανίζουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Καραβά [VID]

Επιβεβαίωση με Καλλέργη-Υπέγραψε στην Κηφισιά

Καβαλιέρης: Μας ενδιαφέρει να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά της Ακαδημίας μας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35