social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απαγορεύουν στους φίλους του Χαϊδαρίου να παρακολουθήσουν το ματς με τον Εθνικό!

Απαγορεύουν στους φίλους του Χαϊδαρίου να παρακολουθήσουν το ματς με τον Εθνικό!

Στερούνται του δικαιώματος οι φίλαθλοι του Χαϊδαρίου να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιά για τη 15η αγωνιστική το απόγευμα της Κυριακής (17/12).

Αυτή την απόφαση πήρε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και υιοθέτησε ο αρμόδιος υπουργός, Ιωάννης Βρούτσης, προχωρώντας στην απαγόρευση της μετακίνησης προς το γήπεδο Μοσχάτου σε όσους ζουν στο Χαϊδάρι και υποστηρίζουν την ομάδα της περιοχής τους, ακόμη κι αν σκόπευαν να το κάνουν μεμονωμένα!

Η σχετική απόφαση αναφέρει: «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. Χαϊδαρίου καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 20232024 μεταξύ των ομάδων Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. – Α.Ο. Χαϊδαρίου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15.00 στο Γήπεδο Μοσχάτου για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35