social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα κι ωραία στη γ' φάση η Ηλιούπολη (7-0 τον Ερμή Μελιγούς)

Άνετα κι ωραία στη γ' φάση η Ηλιούπολη (7-0 τον Ερμή Μελιγούς)

Το... λιγότερο που είχε να κάνει η Ηλιούπολη, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας, ήταν να επαληθεύσει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί και να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων πέτυχε, λοιπόν, όχι μόνο να προσπεράσει το εμπόδιο του Ερμή Μελιγούς, αλλά και να το κάνει με όμορφο ποδόσφαιρο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό και «χορταστικό» 7-0. Έτσι, θα δώσει το «παρών» στην τρίτη φάση, όπου θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή σε επίσης νοκ άουτ αναμέτρηση.

Οι Κυπελλούχοι Αρκαδίας μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μόλις για ένα εικοσάλεπτο. Στη συνέχεια, μέσα σε ένα δίλεπτο, οι γηπεδούχοι έθεσαν βάσεις πρόκρισης: στο 22' ο Δημητριάδης άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0) και στο επόμενο λεπτό (23') ο Βάρκας με κεφαλιά έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Έχοντας προειδοποιήσει στο 31' με το πλασέ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Μπαστακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 47ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Στο 56', μάλιστα, ο Δημητριάδης με κεφαλιά πέτυχε το 4-0 για την Ηλιούπολη, που πλέον κυριαρχούσε απολύτως στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ του Μπαστακού στο 66' ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Ιωαννίδη για οφσάιντ, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο Τριανταφυλλάκος σκόραρε για το 5-0. Στο 78' ο Γεωργιάδης σημείωσε το ομορφότερο γκολ του αγώνα με φαλτσαριστό πλασέ από θέση εκτός περιοχής (6-0) και στο 85' ο Τριανταφυλλάκος με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έγραψε το τελικό 7-0 για την Ηλιούπολη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης (Πειραιά), Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)-Ιωαννίδης (Πειραιά)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντέλης): Πολίτης, Τσαφταρίδης (57' Κωστόπουλος), Μπουσάι (61' Ανδρέου), Κρητικός (61' Γεωργιάδης), Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Βάρκας (57' Κρέτση), Δημητριάδης, Μπαστακός (70' Παπαγιαννόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Βασιλείου

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Αλέκος Δέδες): Κατσιαούνης, Πολυμενάκος, Βέργος, Ράλλιος, Σελλής, Πούτση (63' Κατδίρης), Σούρσος (63' Ιατρίδης (76' λ.τρ. Ιορντάν)), Αδάμης, Σαραντόπουλος (82' Κούρος), Γουόρντεν, Κοδέλλας (63' Βλάχος).

 


Σχετικά άρθρα

Σήμερα [11/8] η κλήρωση της 1ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδος: Το μεγάλο ντέρμπι και η... αναβίωση

Καραβάς: «Ευχόμαστε να επικρατήσει το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35