social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γράφει -ξανά- ιστορία ο Αχαρναϊκός! (pics)

Γράφει -ξανά- ιστορία ο Αχαρναϊκός! (pics)

Στην πολυετή διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αχαρναϊκός έχει να παρουσιάσει ουκ ολίγες επιτυχίες, οι οποίες αποτέλεσαν τα κύρια υλικά για το «χτίσιμο» της φήμης του.

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/9) ο σύλλογος του Μενιδιου πρόσθεσε άλλη μία «χρυσή» σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του και, συγχρόνως, «έκλεισε» νέο... προορισμό στο «ταξίδι» του στο Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2023-24! Μετά την Παναχαϊκή της Super League 2, άλλη μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αυτή τη φορά ο Πιερικός της Γ' Εθνικής, έπεσε θύμα των πράσινων, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 στην παράταση και πήραν το «χρυσό» εισιτήριο για την 5η φάση του θεσμού. Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Παπακωστούλη πίστεψαν στην επιτυχία και την κατάφεραν, δίνοντας χαρά στον κόσμο τους και ανανεώνοντας το ραντεβού τους σε μία φάση που πλέον θα περιλαμβάνει και ομάδες της Super League! Εκεί, μάλιστα, ο Αχαρναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Κηφισιά, επίσης σε νοκ άουτ αγώνα. 

Στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους και ήταν μία προσπάθεια του Μπλέτσα στο 43ο λεπτό που σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 81' ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Νάκα, ο οποίος απομάκρυνε την κεφαλιά του πρώτου πάνω στη γραμμή, για να φτάσουμε στο 92' όπου ο Νατσιόπουλος μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Σένε από τον Μπίντση γισ το 1-0. Στο υπόλοιπο διάστημα του πρόσθετου χρόνου ο Αχαρναϊκός υπερασπίστηκε με επιτυχία του υπέρ του σκορ και πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση!

Διαιτητές: Αλατσάκης, Παγουρτζής-Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφας (63' Σένε), Γερώνυμος, Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Χατζής.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Δημήτρης Κάλφας): Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης (67' Καλαϊτζής), Μακρίδης, Καρατάσιος, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπαλογιάννης (46' Κυπαρίσσης), Μπάλλας (67' Κατσιαμήτας), Οικονομίκος (67' Κατσαβάκης), Ματζαλάκου.

axarnaikos_panigiriko_1.jpg

axarnaikos_panigiriko_3.jpg

axarnaikos_panigiriko_4.jpg


Σχετικά άρθρα

Σφραγίζει την άνοδο ο Ηλυσιακός!

Δεν προχώρησε του Ιντζέκαρου στον Αχαρναϊκό

Ο «Πειραιώτης» Ανδρέας Μαρμπολούτσι στον δρόμο του Περαμαϊκού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35