social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα τα Σούρμενα με... Μασάντο εκτελεστή!

Άνετα τα Σούρμενα με... Μασάντο εκτελεστή!

Σε προσωπική παράσταση μετέτρεψε ο Φαμπίνιο Μασάντο την αναμέτρηση με τη Δάφνη Π. Φαλήρου και οδήγησε τα Σούρμενα εκ του ασφαλούς στην πρόκριση!

Ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και υπέγραψε το 3-0 για την ομάδα του, που έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά από εκείνη στο Ρουφ κόντρα στα Πετράλωνα. Στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0), έξι λεπτά αργότερα έγραψε το 2-0 με σουτ, ενώ στο 44ο λεπτό ολοκλήρωσε το κρεσέντο του με πλασέ, έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Δάφνη είχε την ευκαιρία της να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90ο λεπτό, όμως ο Ζαγαρέλος απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χριστόπουλος.

Διαιτητές: Καπίρης, Μαραθωνίτης-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Ζαγαρέλος, Αγγελής, Μαρινάκης (73' Μπάλας), Καμπουρούδης, Πεσίλι, Αλεξανδράκης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου (46' Δουγένης), Μασάντο (66' Περμπάσα), Πετριτάι (66' Π. Οικονόμου)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας): Τελατινίδης, Πυλαρινός (54' Θωμαΐδης), Καραβίδας (63' Σίμος), Κοθράς, Χριστόπουλος, Ράπτης (54' Ιωαννίδης), Καλαμάτας (54' Κωνσταντινίδης), Γιαννούλης, Φέρτης, Βλαχάκης (54' Βλασερός), Ευθυμίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35