social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε... μπρος με Ταλιούρα ο Παπάγος, 2-0 το Παγκράτι

Πήρε... μπρος με Ταλιούρα ο Παπάγος, 2-0 το Παγκράτι

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ πέτυχε -έστω και καθυστερημένα- ο Παπάγος, που πλέον ευελπιστεί πως σήμερα (12/11) έγινε η αρχή για μία ανοδική τροχιά.

Οι κυανόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο του Ελληνικού, όπου επιβλήθηκαν με 2-0 απέναντι στο Παγκράτι, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ταλιούρα ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της επικράτησης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό, όταν ο Κελαϊδίτης είδε την μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια σε εκτέλεση κόρνερ, με τον νεαρό επιθετικό να καραδοκεί και να την σπρώχνει στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-2, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους για τον Παπάγο, που αναζητούσε αυτό το «τρίποντο» όσο... τίποτε!

Διαιτητές: Πατεράκης, Φωτάκος-Γεωργιτσόπουλος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καραγεωργάκης (46' Εξακοΐδης), Ντουρμετάκης (46' Παππάς), Μηνόπουλος (79' Κοκκινασίδης), Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης, Κουτσοχρήστος (46' Παπαθέου), Κωνσταντινίδης, Ρίζος (70' Κοντογιάννης), Στεργιόπουλος

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κουρέλης, Πλούμης, Κολλιάκος, Καραβοκύρης, Λιούκας, Πεταλωτής (73' λ.τρ. Γύπαρης), Παναγόπουλος (58' Βαρώνος), Φατούρος, Ταλιούρας (73' λ.τρ. Γιωργάκης), Καπάνταης (70' Αλεξιάδης), Κωστόπουλος.

 

 


Σχετικά άρθρα

Παπαδιώτης στον Ηρακλή Περιστερίου

Πεύκη: «Έκλεισε» το πρόγραμμα των φιλικών

«Ο Ηλυσιακός δεν έπαιξε ποτέ μόνος του»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35