social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυσαρέσκεια στον Βύρωνα - «Χάσαμε με πέναλτι που είδε μόνο ο Γκίκας»

Δυσαρέσκεια στον Βύρωνα - «Χάσαμε με πέναλτι που είδε μόνο ο Γκίκας»

Τα συναισθήματά τους για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε η ήττα στον αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου το απόγευμα του Σαββάτου (7/1) θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι του Βύρωνα.

Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με πέναλτι λίγο πριν την εκπνοή, με τους ιθύνοντες να σημειώνουν ότι επρόκειτο για παράβαση που είδε μόνον ο διαιτητής Γκίκας. Στέλνουν μήνυμα πως θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ διατυπώνουν τη στήριξή τους στον προπονητή Άκη Μιχαηλίδη και τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά, η σχετική δημοσίευση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ αναφέρει:

«ΑΟ Περιστερίου-ΑΟ Βύρων 1-0 με πέναλτι στο 90' που είδε μόνο ο διαιτητής του αγώνα κ. Φ. Γκίκας, που πάντως δεν τον βοήθησε η γιορτή των Φώτων και η θεία φώτιση να δει καλά ή μπορεί έτσι να ήθελε να δει. Βέβαια μετά είπε ότι έκανε λάθος και δεν ήταν πέναλτι αλλά είναι νέος και οι νέοι απ' τα λάθη τους μαθαίνουν.

Δυστυχώς πρέπει να εξηγήσουμε στους ποδοσφαιριστές μας και ειδικά στους μικρούς ότι η αδικία, ακούσια ή εκούσια, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του ΑΟ Περιστερίου για τη φιλοξενία και τον αρχηγό του για τη δήλωση του σχετικά με τη φάση του πέναλτι.

Υ.Γ.: Επειδή είναι προφανές ότι κάποιοι μας θεωρούν πεσμένους να πούμε πως 'ο πεσμένος' τη βροχή δεν τη φοβάται.

Υ.Γ.1: Προς τον κόουτς Άκη Μιχαηλίδη και τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε εδώ, θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε εσάς και τον σύλλογο. Σας πιστεύουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα».

 


Σχετικά άρθρα

Αλαφούζος: Σηκώνω μόνος μου... το οικονομικό βάρος στην Αγία Παρασκευή

Επιστροφή Μπουγά στον ΑΟΝ Αργυρούπολης!

Ηλυσιακός: Αιχμές για τους υπεύθυνους ασφαλείας και τους φιλάθλους του Χολαργου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35