social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Κένταυρος Βριλησσίων, 5-0 τα Πετράλωνα

Άνετα ο Κένταυρος Βριλησσίων, 5-0 τα Πετράλωνα

Δεύτερη συνεχόμενη εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Κένταυρος Βριλησσίων και θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου είχε άνετο πέρασμα από το γήπεδο Ρουφ, όπου επιβλήθηκε με 5-0 της ΑΕ Πετραλώνων, που δοκιμάζεται από αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό, όταν ο Μπούρης έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Σαχσανίδη και νίκησε τον Καρατζή για το 0-1, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της ομάδας του. Μάλιστα, μέχρι την ανάπαυλα ακολούθησαν άλλα τρία γκολ, με τον Σαχσανίδη να πλασάρει εύστοχα στο 36' (0-2), τον Μπαλατσούρα να ακολουθεί στο 39' (0-3) και τον Τσαντήλα να σουτάρει για το 0-4 στο 42'. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μπρίλης με πλασέ στο 90'.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Ζήσης-Τριανταφύλλου

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καρατζής, Πυλαρινός, Σωτηρίου (64' Δούρος), Βολικάκης, Κοθράς, Κόκκαλης (46' Γερακάρης), Κακάζης, Μακρής (74' Μουράτης), Βολονάκης (71' Ντανίκας), Φιλιππάτος (85' Καπελάκης), Καραβίδας

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Μπούρης, Κολιός (73' Τσόνγκας), Γεωργουδάκης, Φελέκης, Ν. Μανίκας (57' Ταουζής), Σαχσανίδης (63' Σταυρόπουλος), Γκούγκας (46' Μπρίλης), Μπαλατσούρας (46' Γεωργιτζόγλου), Τσερώνης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35