social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ανόδου ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-1 τον Φοίνικα Περιστερίου

Νίκη ανόδου ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-1 τον Φοίνικα Περιστερίου

Πραγματικό «άλμα» για την επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε σήμερα (28/1) ο Κένταυρος Βριλησσίων, καθώς επικράτησε του βασικού του ανταγωνιστή για την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Β' Κατηγορίας και ξέφυγε στο +8 στην κορυφή!

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου νίκησε δίκαια με 2-1 τον Φοίνικα Περιστερίου, που πλέον στρέφει την προσοχή του στη συνέχεια για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που θα οδηγήσει σε αγώνες μπαράζ.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είχε εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες αλλά όχι γκολ, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό με πλασέ (1-0), για να έρθει η ισοφάριση μόλις δύο λεπτά μετά (52') με τον Καλύβα να πετάγεται στην πορεία της μπάλας από εκτέλεση φάουλ του Στάθη και να την «τσιμπάει» για το 1-1. Το γκολ της νίκης για τον Κένταυρο έφερε τη σφραγίδα του χαρισματικού Γεωργουδάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε με θαυμάσιο τρόπο μία προσωπική του ενέργεια στο 75ο λεπτό και έγραψε το 2-1, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βλατάκης-Γαλάνης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Τσερώνης, Μπούρης, Γεωργουδάκης (90' Σταυρόπουλος), Φελέκης, Μανίκας, Σαχσανίδης, Γκούγκας (79' Δέτσης), Μπαλατσούρας (79' Χαλκιόπουλος), Μπρίλης (55' Κολιός)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Μαγαλιός (46' Καλύβας), Ηλιόπουλος (46' Διονάτος), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (90' Παπανικολάου), Δήμος, Μάζης, Αθανασάκης (46' Σταμάτης), Λαγός.'

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35