social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άφησε δυο βαθμούς στη Νέα Ιωνία η Διάνα

Άφησε δυο βαθμούς στη Νέα Ιωνία η Διάνα

 Για άλλη μια αγωνιστική (15η), η Διάνα (3η, 26β.) διαφύλαξε το «μηδέν» στην εστία του Τζίνα, όμως δεν έβαλε, ξανά, την μπάλα στα δίχτυα, μένοντας στο 0-0 με τη νεανική Νέα Ιωνία (7η, 19π.) στην ομώνυμη πόλη σε ένα δύσκολο τερέν λόγω του χιονόνερου και πλέον, είναι στο -5 από τον Μικρασιατικό Αστέρα (1ος, 31β., έχει κάνει 2 ρεπό).

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Δημήτρη Κοσμά που απείλησε στο 11’ με σουτ του Αγγελή (μπλόκαρε ο Τζίνας) και στο 25’ με το φάουλ του Ντιρμίσι να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 39’ ο Καζάκος ζήτησε πέναλτι και στο 41’ ο ίδιος σούταρε… μονοκόμματα, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στο 42’ καταγράφηκε η μεγάλη ευκαιρία της Νέας Ιωνίας από την κεφαλιά του Παπανδρέου να σταματά εντυπωσιακά από τον Τζίνα. Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα άλλαξε… άρδην.

Ο Γιάννης Κουσάνας απέσυρε τους Χάλο και Καζάκο για να περάσουν εντός οι Ζώης και Μπακογιάννης. Η Διάνα… ζωντάνεψε και βάσει ευκαιριών δικαιούταν να αποδράσει με το «διπλό». Στο 46’ το σουτ του Ζώη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών και στο 55’ ο ίδιος ήταν ένα… κλικ πίσω από το πλασέ σε κενή εστία. Στο 53’ ο Φάρος εκτέλεσε φάουλ, αλλά Λευκόπουλος και δοκάρι απέτρεψαν το γκολ. Στο 65’ οι γηπεδούχοι είχαν και τη δική τους στιγμή με την κεφαλιά του Ούτσικα να περνά άουτ έπειτα από κόρνερ του Τζαμάι.

Από το 80’ και έπειτα, οι «κυανέρυθροι» της Ηλιούπολης «άγγιξαν» περισσότερο το γκολ. Σέντρα του Παπαντζίμα και κεφαλιά του Κουντού προς τα πίσω απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Λευκόπουλος στο 81’. Ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ευθυμίου με τη λόμπα στο 85’ και το κακό τελείωμα του Ζώη (γύρισμα Ευθυμίου) στο 89’ να καταλήγουν άουτ από πλεονεκτική θέση! Στις καθυστερήσεις, οι Φάρος και Λειβαδάς σούταραν, όμως το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα σε έναν ωραίο αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Α., Ρούσσος Π. - Σερεβέτας Σ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Κοσμάς): Λευκόπουλος, Χρονόπουλος, Τζαμάι, Μπάστας, Πετράς, Κουντού, Αγγελής (90’ Τζανής), Σταθόπουλος, Παπανδρέου (79’ Ραζβάν), Ντιρμίσι (57’ Καραμάνος), Αντωνόπουλος (57’ Ούτσικας).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας, Κατσιάνης, Χάλος (46’ Μπακογιάννης), Μπαρδάκης, Καζάκος (46’ Ζώης), Παπαντζίμας, Λειβαδάς, Φάρος, Ποντικάκος (77’ Ευθυμίου).


Σχετικά άρθρα

Διάνα Ηλιούπολης: Έναρξη στην πέμπτη εβδομάδα προπονήσεων

Κουσάνας: «Δεν τα παρατήσαμε, το πιστέψαμε και το καταφέραμε»

Κατσάνος: «Πιστεύουμε στα παιδιά του ρόστερ»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35