social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανάσα για Μελίσσια, 0-4 κοντρα στον ΑΟ Βύρωνα

Ανάσα για Μελίσσια, 0-4 κοντρα στον ΑΟ Βύρωνα

Το ματς ανάμεσα στον ΑΟ Βύρωνα και τον ΑΟ Μελισσίων είχε χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες, λόγω της δυσμενής βαθμολογικής θέσης που κατείχαν στην κατάταξη.

Το εμφατικό 0-4 υπέρ της ομάδας από τα βόρεια προάστια αποδεικνύει τον θρίαμβο που σημείωσαν οι παίκτες του Γιώργου Καρατζά φτάνοντας τους 18 βαθμούς ξεπερνώντας παράλληλα το Ηράκλειο στην κατάταξη που ηττήθηκε εντός έδρας από τον Χολαργό.

Μόλις στο 6' ο Μαράνος έκανε το 0-1, για να φτάσουμε στο 70' όπου ο Γλογοβίτης έκανε το 0-2. Στο 85' ο Νίκολι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, για να έρθει ο Γαντζούλας στο 89' και να σημειώσει το τελικό 0-4. 

Στο 88' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Καλατζής για τον ΑΟ Βύρωνα.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ακης Μιχαηλιδης) Τσαλαματας, Τριανταφυλλάκης, Καλατζης, Κυρμαζογλου, Σκαρωνης (78 Δράκας), Σπανουδακης, Ζαφειρης, Δημος (72' Χάγιας), Κουντουριωτης (62' Δημάκης), Μπαλαφουτης, Γκουτσούλας.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιώργος Καρατζάς) Καυκιάς, Καραμπίνης, Τιμολέων, Γαλανόπουλος, Χοτζάι, Τούντας, Γλογοβίτης (76' Γλογοβίτης), Νικολι (87' Πρόβατος), Χατζης (87' Κωβός), Μαρανος (65' Κασβίκης), Γαντζουλας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35