social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Νεοπεντελικός «μπλόκαρε» τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη (1-1)

Ο Νεοπεντελικός «μπλόκαρε» τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη (1-1)

Η προσπάθεια του Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη να ανέβει μόνος στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ δεν απέδωσε καρπούς!

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μελισσίων, οι κυανόλευκοι υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 1-1 από τον μαχητικό Νεοπεντελικό, που παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο ντεμπούτο του Π. Κοζακόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Μετά και το σημερινό (19/2) αποτέλεσμα διαμορφώνεται στην κορυφή της κατάταξης τριπλή ισοβαθμία (μαζί με Βριλήσσια και Άγιο Δημήτριο), που ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον ενόψει των πέντε αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Πρισιμιτζή (0-1), όμως στο 42' ήρθε η ισοφάριση από το σουτ του Καραγιάννη (1-1). Οι δύο ομάδες έδειξαν να θέλουν τη νίκη, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ.

Διαιτητές: Σύψας, Αθανασάκης-Φωτάκος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Κουτρουμάνος, Κούκουρας (63' Ψύλλος), Μπεκιάρης, Πολυδωρόπουλος, Δ. Φάκης (80' Κουφάκης), Ορτόλλα (70' Γ. Σαγματόπουλος), Παππάς, Καραγιάννης (70' Σ. Σαγματόπουλος), Βλάχος, Λυμπούσης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Δούρος (46' Γκατσιούρας), Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης (46' Νόκα), Τριανταφυλλίδης, Πρισιμιτζής, Κοφίνης (73' Δημητρόπουλος), Ρισβάνη (60' Κριπιντίρης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35