social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος πρώτος ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 3-0 τη Λυκόβρυση!

Μόνος πρώτος ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 3-0 τη Λυκόβρυση!

Με καταιγιστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη μετέτρεψε το 0-0 που παρέμενε για μία ώρα στο εμφατικό 3-0 απέναντι στη Λυκόβρυση και ανέβηκε μόνος στην κορυφή της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, όντας στο +2 από Άγιο Δημήτριο και Βριλήσσια!

Στο γήπεδο Κ. Αχαρνών σήμερα (5/3) το πρωί, οι κυανόλευκοι πάτησαν... γκάζι στο τελευταίο ημίωρο και έκαμψαν την αντίσταση του αντιπάλου τους. Στο 60ο λεπτό ο Κορφιάτης έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Πρισιμιτζής από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα. Στο 79' ο Κοφίνης σκόραρε με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κορφιάτη και «κλείδωσε» το «τρίποντο» για την ομάδα του, που βρήκε και τρίτο γκολ λίγο πριν το φινάλε. Ήταν το 89ο λεπτό όταν ο Κορφιάτης εκτέλεσε άλλο ένα κόρνερ και ο Τριανταφυλλίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας μεγάλη έκταση στη νίκη του Απόλλωνα (3-0).

Διαιτητές: Κελεκίδης, Κοντογιάννης-Γιαννόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Δούρος (56' Κριπιντίρης), Αμπεντιναι (80' Δημητρόπουλος), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης, Τριανταφυλλίδης, Πρισιμιτζής (80' Τσαλέρας), Κοφίνης (87' Τσούμπας), Ριζβάνι (56' Νόκα)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης (86' Κρασνίκι), Καβαλάρης, Σχίζας, Τασιούδης (86' Κορρές), Ππαχρλήστος (78' Νικολακάκης), Πετράκης, Χρυσογονίδης (86' Σέργης).

(photo: Παρασκευάς Δημητρακόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35