social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο Καισαριανής για τη διαιτησία και τη φιλοξενία της Αλσούπολης

Δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο Καισαριανής για τη διαιτησία και τη φιλοξενία της Αλσούπολης

Με έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Κωσταγιάννη και των συνεργατών του, αλλά και για τη φιλοξενία της Αλσούπολης, αποχώρησαν από το δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας οι άνθρωποι του Πανιωνίου Καισαριανής.

Σε δημοσίευση που πραγματοποίησε μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ, ο πρόεδρος των κυανέρυθρων, Νίκος Χατζηλιάς, αναφέρει:

«Ο Πανιώνιος Καισαριανής διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία των Κωσταγιάννη-Καμπιώτη-Κατελανάκη στο παιχνίδι μας με την Αλσούπολη, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας. Ακύρωσε κανονικό τέρμα με υπόδειξη του α' βοηθού, ενώ ο παίκτης μας είναι σε κανονική θέση. Αγνόησε πέναλτι μαρς σε πεντακάθαρο χέρι αμυντικού, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας, ενώ ο διαιτητής ήταν στα δύο μέτρα. Αυτό δεν είναι ανθρώπινο λάθος, κάτι άλλο είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο β' βοηθός ανακόπτει επίθεσή μας αδικαιολόγητα, ενώ ο παίκτης μας ερχόταν από κανονική θέση. Όσο για τον πειθαρχικό έλεγχο, ήταν εκτός τόπου και χρόνου, χρεώνοντας την ομάδα μας με κίτρινες κάρτες, ενώ στους αντιπάλους υπήρχε μία ανεξήγητη επιείκεια που δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε. Όσο για τη φιλοξενία των αντιπάλων, ήταν απαράδεκτη, ρίχνοντας μπουκάλια, καφέδες και ό,τι άλλο υπήρσε στο γήπεδο στον προπονητή μας, καθώς και στους ποδοσφαιριστές μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα στο χάος που επικρατούσε στο τέλος του αγώνα, απέβαλε τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Όσο για τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Αλσούπολης, καθώς και του προέδρου της, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την προστασία της ομάδας μας, ώστε να φύγουμε ομαλά από το γήπεδο, χωρίς άλλα παρατράγουδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35