social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΑ η Αθηναϊδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα (0-1 την Δόξα Βύρωνος)

Επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΑ η Αθηναϊδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα (0-1 την Δόξα Βύρωνος)

Η Αθηναϊδα είναι η πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ και η ομάδα που μετά τον Κένταυρο Βριλησσίων επιστρέφει στα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η Κυρία της Κυψέλης μπροστά σε 1200 που βρέθηκαν στο γήπεδο της Εργάνης απέδρασε με το διπλό αφού επικράτησε με 0-1 της Δόξας Βύρωνος και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων της.

Αντίθετα η Δόξα Βύρωνος χρειάζεται έναν βαθμό για να συμμετάσχει στα μπαράζ στο τελευταίο ματς με τον Ηρακλή Περιστερίου, εκτός και εάν ο ΑΟ Ιλίου γνωρίσει την ήττα σήμερα.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 2' όταν ο Φρατζέσκος έκανε τη σέντρα όμως ο Πανάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 14' ο Τσακλάνος έκανε το φάουλ όμως οι αμυντικοί της Αθηναϊδας απομάκρυναν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ αφού ο Ρωμανός με κεφαλιά ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 19' το σουτ του Φρατζέσκου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 28' ο Βογατσάς εκτέλεσε το φάουλ πίσω από τη σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά όμως ο Μειμαρογλου δεν έδειξε να επηρεάζεται. Στο 37' το σουτ του Καρατσομπανάκη κατέληξε στο σώματα μέσα από την περιοχή. Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Αθηναϊδα στο 39' οταν ο Κοντής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά το κόρνερ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, για να φτάσουμε στο 44', όπου η Αθηναϊδα έκανε το 0-1.

Ο Φίλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντιντίφας που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 52 ο Καραρσομπανάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν έκανε το σουτ μετά την κεφαλια πάσα του Ρωμανου όμως η μπάλα έφυγε ψηλά αουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Δοξα στο 56 με τον Δούκα να κάνει το διαγώνιο σουτ και τον Γκιμουση να διώχνει ενώ Στην επαναφορά το σουτ του Λεβέντη κατέληξε στα σώματα αμυντικών της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 76 ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν και να φτάσουν κοντά στο δεύτερο γκολ όταν ο Μητσης σέντραρε και ο Πανακης με γυριστό σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μεϊμάρογλου. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης με προβολή μετά τις έδρα του Φιλου δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μειμαρογλου, Τζάρτζαλος, Βουτας, Ρωμανος, Χουχουλής, Τσακλάνος (69' Κουτσαυτικης), Χαλβαντζής, Φυρίγος (33' λ.τρ. Λιακόπουλος (46 Λεβεντης), Καρατσομπανάκης (58' Νικόλα), Ζευκιλης, Τσακναρης (46' Δούκας)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης) Γκιμούσης, Κοντής, Πράσος, Βογατσάς, Τζουρμανάς (55' Πανταζοπουλος), Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Χούτας (41' Μήτσης), Πανάκης, Φίλος (80' Λαζαριδης), Φρατζέσκος (80' Βαγγέλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35