social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαϊδάρι: Νέος πρόεδρος ο Θεοδοσιάδης

Χαϊδάρι: Νέος πρόεδρος ο Θεοδοσιάδης

Ο γνωστός συμπολίτης μας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, επιτυχημένος επιχειρηματίας της εστίασης με την έδρα του στην Σαντορίνη, ευεργέτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ως διατελέσαντας Πρόεδρος, πριν λίγα χρόνια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, της Θύελλας Καμαρίου και του ΑΣ Σαντορίνης, αναλαμβάνει την Προεδρία του ΑΟ Χαϊδαρίου, διαδεχόμενος τον κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, που αποχωρεί από τον κορυφαίο θώκο της διοίκησης έπειτα από 6,5 χρόνια.


Νέα σελίδα λοιπόν και νέα πνοή στον ΑΟ Χαϊδαρίου, με έναν πολύ δραστήριο και ικανότατο παράγοντα, όπως ο κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος όπως θυμούνται οι παλιοί, έχει φορέσει και την φανέλα του ιστορικού σωματείου στα νιάτα του.
Να θυμίσουμε, ότι δεν είναι πάρα πολλά τα χρόνια πριν, που πήρε τα ηνία της Προεδρίας του Θριάμβου Χαϊδαρίου και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, την ανέδειξε στις ομάδες – πρωταγωνίστριες της Α΄ Αθήνας.
Τεράστια λοιπόν η δυναμική που αποκτά πλέον ο ΑΟ Χαϊδαρίου, με έναν συμπολίτη μας που αναλαμβάνει την Προεδρία του, έναν συμπολίτη μας, που αγαπά την πόλη, που την στηρίζει, που συμμετέχει και έμπρακτα αποδεικνύει τα παραπάνω εδώ και πολλά χρόνια.
Η ανάληψη της ηγεσίας από τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη, είναι σίγουρο, ότι φέρνει εκ νέου συσπείρωση, αλλά και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον στον ΑΟ Χαϊδαρίου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35