social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλή η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 3-1 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Καλή η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 3-1 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Θετική εικόνα είχε η Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο τελευταίο της τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για το Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Η. Τζεμόπουλου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Κ. Χαλανδρίου, επικρατώντας με 3-1 του τοπικού Απόλλωνα, που επίσης έδειξε βελτίωση μέσα από την αδιάκοπη δουλειά στις τάξεις του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Σινάι στο 23' (0-1), όμως στο 40' ο Χαραλάμπους ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε στην επικράτηση. Στο 60' ο Γ. Πατρίκιος αξιοποίησε ασίστ του Ε. Πατρίκιου και με πλασέ σημείωσε το 1-2, ενώ στο 82' ο Σινάι με πλασέ μετά από ασίστ του Ε. Πατρίκιου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος (46' Τρουπάκης), Παπαγεωργίου (55' Ζκέρης), Πρόξενος, Ψάλλας, Αγγελόπουλος (25' Κιούσης), Αγκόλλη, Ζώης (46' Κούρος), Μπεθάνης (46' Νίνος), Χαραλάμπους, Νούσης (46' Χρυσανθακόπουλος), Παπουτσής

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ηλίας Τζεμόπουλος): Κορμπάς, Χ. Κυριαζής, Παπανδρέου, Νταλάκας, Γ. Πατρίκιος, Μπεχράκης, Πετράκης, Ε. Πατρίκιος, Σινάι, Τσακόγιωργας, Φραγγεδάκης.

Έπαιξαν και οι Ίλι, Δ. Λαγοπάτης, Κουμουνδούρος, Ασημακόπουλος, Δελαπόρτας, Μπιλικαΐδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35