social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ουσιαστικά τα Σούρμενα, μεγάλο «διπλό» με Αγ. Ελεούσα (2-4)

Ουσιαστικά τα Σούρμενα, μεγάλο «διπλό» με Αγ. Ελεούσα (2-4)

Οταν στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται αντιμέτωπες δύο ομάδες όπως η Αγία Ελεούσα του Ν. Κουνάδη και τα Σούρμενα του Γ. Τάπρατζη, γνωρίζεις εκ προοιμίου ότι θα πραγματοποιηθεί ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Έτσι και έγινε στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας σήμερα (15/10) το απόγευμα, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί, «τιμώρησαν» τους γηπεδούχους και με μπροστάρη τον Πετριτάι έφτασαν σε νίκη με το «χορταστικό» 4-2. Επιβεβαίωσαν, παράλληλα, πως φέτος έχουν κάποια στοιχεία παραπάνω από εκείνα που δίνουν τίτλους, συγκριτικά με πέρσι. Το τελικό αποτέλεσμα ίσως να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, στον οποίο η Αγ. Ελεούσα... πλήρωσε ακριβά τα λάθη της απέναντι σε μία πιο πειθαρχημένη αγωνιστικά ομάδα.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα, οι γηπεδούχοι άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να μεταφέρουν το παιχνίδι προς την περιοχή του Αθανασόπουλου. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ωστόσο, τα Σούρμενα άνοιξαν το σκορ στο 24', όταν από λάθος στο κέντρο ο Πετριτάι βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ Σιφογιαννάκη, τον πρόλαβε στην έξοδό του και πλάσαρε άψογα για το 0-1. Δύο λεπτά μετά (26') οι κυανόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Μπάκας έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι με προβολή. Η Αγ. Ελεούσα συνέχισε να πιέζει, όμως στο 34' δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα. Τα Σούρμενα ξεδίπλωσαν με άψογο τρόπο αντεπίθεση από τη δεξιά πτέρυγα, ο Αρσενίου έκανε το παράλληλο γύρισμα στο πέναλτι και ο -πιο ουσιαστικός από ποτέ- Πετριτάι πρόλαβε τον αντίπαλο αμυντικό, πλασάροντας στη γωνία για το 0-2.

Η μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα, ο Μπίκος από κοντά σκόραρε με δυνατό σουτ για το 1-2 στο 50ο λεπτό. Ωστόσο, στο 59' έγινε η φάση που άλλαξε το μομέντουμ του παιχνιδιού και χάραξε καθοριστικά την εξέλιξή του. Μετά από... βολέ του Αθανασόπουλου, ο Πετριτάι βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας και πέρασε με κεφαλιά την μπάλα πάνω από το σώμα του Σιφογιαννάκη που ολιγώρησε για το 1-3. Ήταν ένα «χτύπημα» στην ψυχολογία της Αγ. Ελεούσας, που δέχθηκε και τέταρτο γκολ στο 70'. Τα Σούρμενα βρήκαν για ακόμη μία φορά χώρους, από τη δεξιά πτέρυγα έγινε το γύρισμα και ο Παπαδάκης πλάσαρε εύστοχα σαν σε προπόνηση για το 1-4. Η τύχη του αγώνα είχε, πλέον, κριθεί. Το μόνο που άλλαξε, ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Κοπανά να σημειώνει το τελικό 2-4 με όμορφο σουτ από θέση εκτός περιοχής στο 84'.

Διαιτητές: Μαράνος, Μαρκαντωνάτος-Μεντζελόπουλος

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Σιφογιαννάκης, Παλυβός (85' Παπαδόπουλος), Μπάκας, Δαρδανός, Μπίκος, Πατσατζόγλου (67' λ.τρ. Μαθιούδης), Χατζηροδίτης (63' Μπαριάμι), Μίχας (46' Βάσσος), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Σούλκο, Κωνσταντινίδης, Γιεσίλι, Σετελλάρι, Μακρυνόρης (56' Αλεξανδράκης)), Μαργαρίτης, Παπαδάκης, Πετριτάι (63' Λαμτσάι), Αρσενίου, Λειβαδάς (83' Κεφαλάς).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35