social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέδρασε με Τσακλάνο ο Πανιώνιος Καισαριανής, 1-0 την Κοψαχείλα

Απέδρασε με Τσακλάνο ο Πανιώνιος Καισαριανής, 1-0 την Κοψαχείλα

Λίγο πριν την εκπνοή κρίθηκε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» το απόγευμα της Κυριακής (22/10), με τον Πανιώνιο Καισαριανής να παίρνει σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Κοψαχείλα.

Ήταν το 89ο λεπτό όταν ο Τσακλάνος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Παπαδόπουλου και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ένα σημαντικό «τρίποντο» στους κυανέρυθρους. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ντόκου σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο 54'. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ήπιας αμνησίας, ωστόσο πήρε εξιτήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι πριν τη σέντρα η διοίκηση της Κοψαχείλας τίμησε τον προπονητή του Πανιωνίου, Α. Κουφογιαννάκη, για την προσφορά του στην ομάδα των νοτίων προαστίων επί σειρά ετών και μέχρι την περασμένη σεζόν.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Σερεβέτας-Τσάτσιος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης (85' Σάββας), Κωστής, Μπαξεβανίδης (54' Μπερτσάι), Φύτρος, Δ. Βεϊζάι (81' Δόνγκος), Φωτόπουλος, Δεμερτζής (46' Κωνσταντινίδης), Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Αλευρής, Μπουζαλής, Μελιγός, Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Περιμένης (54' Κατωπόδης), Τσακλάνος, Ντόκος (54' λ.τρ. Ντεμάι), Χατζηστεφάνου, Μοχαμέτι (88' Οικονομόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

Παπαρούνης: Μας μένει η πίκρα [vid]

Τσιμπάκης: «Πρωταθλητισμός με νεαρά παιδιά οι Τράχωνες, μεγάλη νίκη επί του Χολαργού, τώρα… κύπελλο»

Τζώτζιος: Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε, σύντομα θα τα βελτιώσουμε (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35