social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό αναρρίχησης στο Φάληρο το Ηράκλειο

Διπλό αναρρίχησης στο Φάληρο το Ηράκλειο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα για το Ηράκλειο που πέρασε από το 'Σωτήρης Αγγελόπουλος' επικρατώντας της Δάφνης Παλαιου Φαλήρου με 1-2.

Το συγκρότημα από τα βόρεια προάστια προηγήθηκε με 0-2 και παρότι η Δάφνη μείωσε στις καθυστερήσεις δεν πτοήθηκε και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που το φέρνει στην 4η θέση με 15 βαθμούς. Αντίθετα η Δάφνη έμεινε στους 10 βαθμούς και την 11η θέση.

Στο 10' ο Ζαχαρίου με σουτ είχε δοκάρι για την Δάφνη, με τον Νταλένγκα στο 30' να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μπάκας για το 0-1. Στο 88' ο Καφετζής σέρβιρε στον Σταυρογιάννη και ο τελευτάιος έκανε το 0-2. Στο 90”+2' ο Γιαννούλης με σουτ έκανε το 1-2 που έμεινε μέχρι τέλους.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιαννης Ντακουρης) Βεζυρης, Ιωαννιδης (81' Μουτίδης), Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος (61' λ.τρ. Βλαχάκης Ε.), Λιόσης, Ζαχαρίου, Ευθυμίου (71' Τσάκλας), Τουφεξίδης, Γιαννούλης, Κωνσταντινιδης.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σπυρος Λαμπρου) Βαμβακάς, Χαβενετίδης, Χριστόπουλος, Νταής, Παρασκευας, Νταλένγκα, Παπαγεωργίου (60' Σταυρογιάννης), Καρώνης, Μπάκας (80' Καφετζής), Παπαδόπουλος, Τζίδρας (88' Τσιχλας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35