social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζουρούδης: Είμαι σίγουρος ότι η χρονιά θα έχει αίσιο τέλος

Ζουρούδης: Είμαι σίγουρος ότι η χρονιά θα έχει αίσιο τέλος

Σε προσωπική δήλωση μέσω του προφίλ του στο φέισμπουκ προχώρησε ο Πέτρος Ζουρούδης, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Αγ. Αναργύρους.

Ο νεαρός προπονητής τόνισε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει, σημείωσε ότι έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια με αρκετά νεαρά παιδιά στην ομάδα και κατέληξε με τη βεβαιότητά του πως η χρονιά θα έχει αίσιο τέλος. Αναλυτικά:

«Κρίθηκε για το καλό της ομάδας κάτι να αλλάξει και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, να φεύγει ο προπονητής. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους να υποστηρίξουμε ένα πλάνο με αρκετά νεαρά παιδιά. Σε όλα τα παιχνίδια εκτός το τελευταίο, που ακόμα και σε αυτό, στο 0-0 να έχουμε δοκάρι, είχαμε τα χέρια μας πάνω στο αποτέλεσμα χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες και δοκάρια. Δυστυχώς η απειρία, η ετοιμότητα δεν μας έδωσε τους βαθμούς που αξίζαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Αγίων Αναργύρων για την συνεργασία, τις κοπέλες στα γραφεία, την κα Γιούλη που φρόντιζε τα πάντα στα αποδυτήρια, τους συνεργάτες μου κ.Μπακή, κ.Ανδρέου και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος για αυτούς ότι θα καταφέρουν να έχει αίσιο τέλος η χρονιά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35