social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Αττικός 1-0 τους Ίωνες Αλίμου

Επέστρεψε στις νίκες ο Αττικός 1-0 τους Ίωνες Αλίμου

Επέστρεψε στις νίκες ο Αττικός που επικράτησε με 1-0 των Ίωνων Αλίμου και παρεμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ μαζί με τους Διαγόρα Αιγάλεω και Λαύρα Αργυρούπολης.

Το γκολ του Χέλμη στο 2' ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα του Γιάννη Γεωργόπουλου που έφτασε τα 6 τρίποντα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη οι Ίωνες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 8η θέση έχοντας 11 βαθμούς μαζί με τους Παπάγου και Ερμή Ηρακλείου.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα απο τη διαιτησία θεωρώντας ότι στο γκολ που πέτυχε ο Αττικός υπάρχει επιθετικό φάουλ. 

Στο 95' ο Σινανάι είχε δοκάρι για τον Αττικό. 

ΑΤΤΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος) Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Πουλέρι, Χιονας, Κοτούλιας, Λίκα (53' Αθανασόπουλος), Χέλμης, Κράμπης, Καλομοίρης (92' Καμηλάκης), Ρεστζοβ (78' Πατέλης), Σινανάι (92' Κοντόπουλος).

ΙΩΝΕΣ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας (59' Μπέλερης), Κανάκης, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηανόγλου (79' Ρωμανίδης), Λαζάρου (59' Φερρατσάκου), Δημητρακόπουλος, Βαφειάδης (67' Γκλεζάκος), Ντογκάνι, Ποιμενίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35