social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν αποχωρίζεται την κορυφή ο Διαγόρας Αιγάλεω, 2-1 τους Ίωνες Αλίμου

Δεν αποχωρίζεται την κορυφή ο Διαγόρας Αιγάλεω, 2-1 τους Ίωνες Αλίμου

Γιορτές με... χαμόγελα θα κάνουν στον Διαγόρα Αιγάλεω καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση των Ιωνων Αλίμου που στάθηκαν εξαιρετικά στο σημερινό ματς. Οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 της νεανικής ομάδας και συγκατοικούν μαζί με τον Αττικό στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ έχοντας από κοινού 26 βαθμούς.

Μόλις στο 6' ο Μπότης έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Δήμου, με τον Δημητρακόπουλο να έχει δοκάρι για τους Ίωνες με φάουλ στο 30'.

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας κλείδωσε τη νίκη στο 55' όταν ο Χαλικιάς έκανε λάθος στην μεσαία γραμμή, η μπάλα κατέληξε στον Κολοβό που σούταρε από το κέντρο με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Τζιβελέκη για το 2-0.

Οι Ίωνες μπόρεσαν να μπουν στο ματς στο 71' όταν ο Ντογκάνι με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Ρούσσο και Γκέτσο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βόγλης) Τελαντανίδης, Κουρατόρας, Μελής, Σκλαβενίτης, Τζαβάρας, Ζήκος, Μπότης, Ανδρονιώτης, Δήμος, Μουράτης, Κολοβός (84΄Μαρτίνος). 

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιά (62' Χατζηανόγλου), Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Ποιμενίδης (77' Βαφειάδης), Ντογκάνι, Φερρατσάκου (67' Λαζάρου), Δημητρακόπουλος, Κανάκης. 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35