social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΝΦ Άτταλος: Από το «όνειρο» της Γ' Εθνικής στο «κατώφλι» της Γ' ΕΠΣΑ...

ΑΟΝΦ Άτταλος: Από το «όνειρο» της Γ' Εθνικής στο «κατώφλι» της Γ' ΕΠΣΑ...

Δεν πάνε πολλά χρόνια (ούτε καν λίγα...) από τότε που ο Άτταλος διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες.

Ήταν 5 Μαρτίου του 2022, μόλις δηλαδή πριν από 22 μήνες, όταν έβλεπε το «όνειρο» να σβήνει, ελέω της ισοπαλίας με σκορ 1-1 με τα Σούρμενα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι τότε στο γήπεδο Κ. Αχαρνών για την προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ. Την τελευταία αγωνιστική είχε, απλώς, επισημοποιηθεί η απώλεια της πρώτης θέσης (από τον Χολαργό) στον 2ο όμιλο, που θα οδηγούσε αρχικά σε μπαράζ πρωταθλητών της Αθήνας.

Η απόφαση της διοίκησης να τα άλλαξει σχεδόν όλα το καλοκαίρι που ακολούθησε, είχε ως αποτέλεσμα έκτοτε να παρουσιαστεί μία... άλλη ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους και τα πρωταθλήματα. Οι στόχοι έγιναν εκ διαμέτρου αντίθετοι, σε πρώτο πλάνο ήρθε η διεκδίκηση της σωτηρίας και το τέλος της σεζόν βρήκε την ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας να υποβιβάζεται στη Β' Κατηγορία, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε. Όσοι εκτίμησαν πως ο υποβιβασμός θα ισοδυναμούμε με ένα νέο ξεκίνημα μάλλον διαψεύστηκαν, αφού η πορεία των κυανέρυθρων εξακολουθεί να είναι πτωτική. Η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας δεν είναι καθόλου κολακευτική για τον νεανικό Άτταλο, ο οποίος μετά από 11 αγωνιστικές όχι μόνο δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποσπάσει τον πρώτο του βαθμό, αλλά δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ! Οι 11 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και ο απογοητευτικός συντελεστής τερμάτων 0-45 οδηγούν στο συμπέρασμα πως πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί ο δεύτερος συνεχόμενος υποβιβασμός, αυτή τη φορά στη Γ' ΕΠΣΑ, έστω κι αν η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Θα πρέπει, ασφαλώς, να γίνουν ριζικές αλλαγές και αποφασιστικές ενέργειες από τη διοίκηση, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του Άτταλου και να μην βρεθεί μέσα σε -επί της ουσίας- μερικούς μήνες από το... όνειρο της συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες, στη χαμηλότερη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων...

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35