social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις οι Ίωνες Αλίμου και βλέπουν πεντάδα (2-0 την Δόξα Γκύζη)

Συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις οι Ίωνες Αλίμου και βλέπουν πεντάδα (2-0 την Δόξα Γκύζη)

Γούρικο αποδεικνύεται το 2024 για τους Ίωνες Αλίμου. Η ομάδα του Αντώνη Σκουμπουρδή επικράτησε με 2-0 (και) της Δόξας Γκύζη, πέτυχε την 4η διαδοχική της νίκη και πλησίασε ακόμη περισσότερο την πρώτη πεντάδα αφού βρίσκεται, με ματς περισσότερο, στο -4 από την Λαύρα Αργυρούπολης.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και πιστοποίησαν σε ακόμη ένα ματς ότι διανύουν περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής ανόδου.

Στο 23' με κεφαλιά ο Δημόπουλος μετά το κόρνερ έκανε το 1-0, με τον Ντογκάνι στο 62' με ατομική ενέργεια και σουτ να σημειώνει το 2-0.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Νικήτας με σουτ στο β' ημίχρονο. 

Διαιτητής ήταν ο Θώμογλου με βοηθούς τους Γεωργιτσόπουλο και Μαμούνη

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας (88' Μπάλλας), Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος (67΄Γκλεζάκος), Ποιμενίδης, Χατζηανόγλου (88' Κανελλάτος), Φερρατσάκου (56' Ντογκάνι), Δημητρακόπουλος, Κανάκης (67 Λαζάρου)

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος) Ντάλας, Πατσιαλής (77' Στέριο), Μητσούλας, Μαρκάκης, Σπυροπάλι (63' Ντερντές), Βεργής, Οικονόμου, Κουρος, Σταμάτης (63' Στριάγος), Γκαγκαστάθης (88' Κουτσουδάκης), Μαργαρίτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35