social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλέπει κορυφή ο Φοίνικας Περιστερίου (4-0 τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας)

Βλέπει κορυφή ο Φοίνικας Περιστερίου (4-0 τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας)

Έκανε το... αυτονόητο απέναντι στον ουραγό Άτταλο ο Φοίνικας Περιστερίου και έφτασε σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη επιβλήθηκε με 4-0 στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, σε ένα ματς που ήταν «μονόλογος».

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ηροδότου «σημάδεψε» δοκάρι με πλασέ, για να φτάσουμε στο 24' όπου ο Αθανασάκης άνοιξε το σκορ με πλασέ από το σημείο του πέναλτι (0-1). Στο 38ο λεπτό ο Οκσίσογλου έβγαλε τη «βαθιά μπαλιά», ο Χαλικιάς κατέβασε την μπάλα με το ένα πόδι και με το άλλο πλάσαρε σε ένα θαυμάσιο γκολ για το 0-2! Στο 73' ο Ηλιόπουλος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Οκσίσογλου (0-3) και στο 84' ο Καραγεώργος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ηροδότου και με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-4.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Καπετανάκης-Ματσούκας

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Κωστόπουλος, Κορλιές, Κουτσόπουλος, Σπάθας (70' Κωστούλας), Χριστοδουλάκης, Φούσκας (85' Κασνέσκι), Σουλταμπαλόγλου (46' Ασημακόπουλος), Τσολάκος, Μαρούσης (70' Δράκος), Γκέλμπεσης (78' Λιμάι), Τσιαπραΐλης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης (46' Πέγκας), Χαλικιάς (46' Μαρκαντωνάτος), Νίτσογλου, Καπελάκης, Καλογρίδης, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου (80' Κορωνιός), Διονυσόπουλος, Ηροδότου, Ηλιόπουλος, Αθανασάκης (73' Καραγεώργος).

 


Σχετικά άρθρα

Μπριστογιάννης: Δεν θεωρώ ότι είμαστε ανέτοιμοι, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά (vid)

Περασε (και) από το Περιστέρι ο Χολαργός (0-3) και φουλάρει για το ματς της χρονιάς

Οικονομόπουλος: Μπορούσαμε τη νίκη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35