social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπεσε από την κορυφή η Κηπούπολη, 1-1 με Ορφέα Αιγάλεω

Έπεσε από την κορυφή η Κηπούπολη, 1-1 με Ορφέα Αιγάλεω

Δεν μπόρεσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να αξιοποιήσει την έδρα της η Κηπούπολη και, μοιραία, υποχώρησε από την κορυφή του 2ου ομίλου, στην οποία πλέον βρίσκεται μόνος του ο Τριφυλλιακός.

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ορφέα Αιγάλεω, ο οποίος συνήλθε από το... σοκ της ήττας από τον Ιπποκράτη και πήρε θετικό αποτέλεσμα σε ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 20ο λεπτό, όταν ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε άστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 31ο λεπτό, όταν μετά από λάθος που έγινε στον χώρο του κέντρου και κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Σελμανάι πρόλαβε τον αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Κηπούπολη έφτασε στην ισοφάριση στο 58' με πλασέ του Νένδου μετά από πάσα με τακουνάκι από τον Καλέμη (1-1). Οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε, ο γκολκίπερ Μακρής... φώναξε «παρών»!

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μπαζακούλας-Πρίντζιος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (65' Γκουντουβάς), Πανίδης, Χαϊδάς, Σαββουλίδης, Λουκάκης, Τζαρέλλας, Καλέμης, Ηλιόπουλος (46' Αθανασόπουλος), Νένδος, Μάζης (69' Καλαμοτουσάκης)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Σταύρου, Αγγελακόπουλος, Λουκάς, Βουτσινάς, Μαγαλιός, Λουμίδης (70' Βουτσιώτης), Βιτουλαδίτης, Σελμανάι, Φανός (83' Μπελιάς), Χαρίτος (65' Λάππας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35