social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: Οι αποφάσεις πρέπει να είναι ορθές

Παπαδόπουλος: Οι αποφάσεις πρέπει να είναι ορθές

Ανέλαβε φέτος την ομάδα της Κηπούπολης με στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα καινούργια που θα απέδιδε καλό ποδόσφαιρο και θα είχε σαν πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Μανώλη Παπαδόπουλο ο οποίος είδε την πρόταση της Κηπούπολης σαν μια νέα πρόκληση, με τον ίδιο να σχολιάζει την πορεία της ομάδας στο soccerive.gr λέγοντας: "Κατά κάποιο τρόπο μας αφήνει ικανοποιημένους η πορεία, όχι όμως απόλυτα. Είμαστε μια νέα ομάδα που προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Μπορούμε όμως να γίνουμε καλύτεροι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων μας. Το γεγονός όμως ότι η διακοπή μας βρήκε σε καλό μομέντουμ πρέπει να το διαχειριστούμε και θα πρέπει να βρούμε πάλι το ρυθμό μας".

Για τον 3ο όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε

"Θεωρώ ότι είμαστε σε ανταγωνιστικό όμιλο με τις ομάδες να έχουν μικρές διαφορές. Ίσως οι Τράχωνες έχουν ένα προβάδισμα παραπάνω έναντι των άλλων ομάδων".

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο ίδιος υπογράμμισε

"Τον τελευταίο χρόνο έχει μπει στη ζωή μας μια επιδημία που μας έχει διαλύσει όλους. Αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις θα πρέπει να είναι σίγουροι για το τι ειναι σωστό. Βέβαια θέλαμε να ξεκινήσουμε αφού το στοιχείο του ποδοσφαίρου ενδιαφέρει και απασχολεί αρκετό κόσμο όμως μπροστά στο κομμάτι που λέγεται υγεία, οι αποφάσεις πρέπει να είναι σοβαρές".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35