social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δύσκολη αποστολή στον Ταύρο

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δύσκολη αποστολή στον Ταύρο

Ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι βρίσκεται, πλέον, στη δεύτερη θέση, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με το Π. Φάληρο, η φετινή Νέα Ιωνία έχει την ποιότητα για να παίρνει νίκες στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ σε οποιαδήποτε έδρα και κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας η σημερινή (10/2) της αποστολή στον Ταύρο. Εκεί, σε ένα «μικρό» γήπεδο, θα φιλοξενηθεί από τον Άγιαξ, που εδώ και αρκετές αγωνιστικές θυμίζει πάλι την ομάδα που πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Η πρωτοπόρος Διάνα Ηλιούπολης θα φιλοξενήσει αύριο τη Δάφνη Π. Φαλήρου, με σκοπό να διατηρηθεί στο «ρετιρέ», ενώ τα -τρίτα της κατάταξης- Σούρμενα θα κοντραριστούν με την Αγ. Ελεούσα, σε ένα «ζευγάρι» που συνήθως προσφέρει ωραία παιχνίδια.

Δύσκολο έργο, αλλά και μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, έχει ο Άγιος Ιερόθεος ως φιλοξενούμενος στο Ηράκλειο, ενώ τα Μελίσσια και ο Απόλλων Χαλανδρίου κοντράρονται σε παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία, στη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Θέλει μόνο νίκη ο Αθηναϊκός κόντρα στο Χαλάνδρι, όπως και οι Άγ. Ανάργυροι με αντίπαλο την ουραγό Πεύκη, ενώ επάνοδο στις επιτυχίες ψάχνουν το Παλαιό Φάληρο και η Δόξα Βύρωνος στη δική τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:

a2.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35