social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ατσάλινος ΠΑΟ Ρουφ, πέρασε και από την Μεταμόρφωση

Ατσάλινος ΠΑΟ Ρουφ, πέρασε και από την Μεταμόρφωση

Ο ΠΑΟ Ρουφ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Μεταμόρφωση επικρατώντας με 3-2 του τοπικού Ατρόμητου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές και παρότι ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές βρήκαν το τρόπο να πετύχουν το τρίτο γκολ.

Ο Παλάτσιος άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με πλασέ στην πρώτη φάση της αναμέτρησης. Στο 59' ο Μπάμπουλης με κεφαλιά έφερε το ματς στην ισορροπία, πριν βάλει ξανα μπροστά το Ρουφ ο νεοαποκτηθείς Γιακουμάκης με κοντινή προβολή στο 74'. Ο Κομιώτης έκανε το 2-2 στο 86ο λεπτό, όμως ο Παλάτσιος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο επόμενο ακριβώς λεπτό, έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του κέντρου και έτσι έφτασε σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Ο ΠΑΟ Ρουφ ανεβαίνει στους 31 βαθμούς και παραμένει στην 7η θεση, όμως σε τριπλή ισοβαθμία

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σ. Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Τσάκωνας, Καραγεώργος, Καραβίδας, Φακής, Δούκας, Μάρμου (76′ Ζέρβας), Μπούντρας (82′ Κομιώτης), Μπαμπούλας, Σιδηρόπουλος, Βιτορεάνου (70′ Γαντζούλας).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος (90' Σιμάκου), Τσουκαλάς Αθ., Ηρακλής, Βουρνάζος, Φεγγής (90+4' Μανέτας), Στατήρης (70' Γιακουμάκης), Καλτσάς, Παλάτσιος, Κουράφαλος (90' Νάσι), Τσουκαλάς Σ.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35