social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανάξιος και αήττητος πρωταθλητής ο Άρης Πετρούπολης Ι Νίκησε και τον Ηλυσιακό

Πανάξιος και αήττητος πρωταθλητής ο Άρης Πετρούπολης Ι Νίκησε και τον Ηλυσιακό

Παννάξιος πρωταθλητής στον 3ο όμιλο ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε του Ηλυσιακού με 2-0

Μετά από 28 χρόνια η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων πανηγυρίζει τίτλο στην Α' ΕΠΣΑ δείχνοντας με την συνολική της εικόνα την κυριαρχία της στο γήπεδο.

Οι Πετροπουλιώτες υπερείχαν σε όλα τα επίπεδα έναντι των αντιπάλων αφού κατακτούν τον τίτλο με 11 βαθμούς διαφορά και έχοντας μόλις 1 ισοπαλία φέτος.

Στο 2' το σουτ του Καραδήμα πέρασε άουτ, ενώ στο 10' ο Μαρκής απομάκρυνε τη σέντρα του Τσερκώνη. Στο 28' ο Κολόκας έκανε το σουτ με τον Ρουμπή να μπλοκάρει.

Στο 30' η κεφαλιά του Ρέτζο πέρασε άουτ, με τον Πολίτη να κάνει τη σέντρα στο 40 και ο Σούφλας από ευνοϊκή θέση να αστοχεί.

Στο 44' ο Άρης άνοιξε το σκορ όταν ο Μαρίνου εκτέλεσε το κόρνερ με το Ρέτζο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σούφλας με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-0.

Στο 47' ο Μαρίνου έκανε την πάσα στον Αργυρίου με τον Μαρκή να διώχνει.

Στο 53' ο Τσερκώνης συνδυάστηκε με τον Ράπτη και το σουτ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Στο 58' ο Χριστόπουλος απείλησε για τον Ηλυσιακό αφού με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 71' ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πανακη στον Ράπτη, με τον Σούφλα να ευστοχεί για το 2-0. Στο 82' ο Τσουκαλάς βγήκε σε τετ α τετ μετά από πάσα του Ράπτη όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Στο 83' το κόρνερ του Μαρίνου κατέληξε στο δοκάρι, και στο 90+1 ακυρώθηκε γκολ του Ράπτη ως οφσάιντ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ρουμπής, Πολιτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Ρέτζο, Μπριστογιάννης (46' Τρακόσης), Σούφλας (74' Τσουκαλάς), Καραδήμας (46' Ράπτης), Μαρίνου (87' Κορώνης), Αργυρίου (88' Λάπας).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρεάς Μαντζουνης) Μαρκής, Ποντίκης, Τσαραούσης (69' Βελισσάρης), Πανάκης, Πρισιμιτζής, Τσέργας, Κασσιανός, Άνχελ (84' Μπουσάι). Γκούγκας, Χριστόπουλος, Κολόκας (55' Νικολόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35