social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με κορυφαίο τον Κουνάδη το Ρουφ πέρασε από την Κυψέλη (2-3 την Αθηναϊδα)

Με κορυφαίο τον Κουνάδη το Ρουφ πέρασε από την Κυψέλη (2-3 την Αθηναϊδα)

Ο ΠΑΟ Ρουφ έχοντας σε εντυπωσιακή ημέρα τον τερματοφύλακα, Μάκη Κουνάδη, πέρασε από την Κυψέλη αφού επικράτησε με 2-3 της Αθηναϊδας, δείχνοντας με τα τωρινά δεδομένα που επικρατούν στην Γ' Εθνική ότι η Κυρία της Κυψέλης έχει δύσκολο έργο όσον αφορά τη σωτηρία.

Ο Τερματοφύλακας της Αούστρια ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του αφού με τις καίριες επεμβάσεις του κράτησε όρθιο τον ιστορικό σύλλογο και συνέβαλλε στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο 29' ο Γεωργόπουλος σέντραρε και ο Λαδάς με κοντινό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ το Ρουφ. Λίγο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλντι και ο Φραντζέσκος το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 1-1.
Άμεσα αντέδρασαν οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη και πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με όμορφο διαγώνιο σουτ του Καψή στο 39'.
Στο δεύτερο μέρος πίεσε η ομάδα της Κυψέλης με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση, όμως σε μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 72ο λεπτό ο Γιακουμάκης βρήκε τον Στατήρη και αυτός εκτέλεσε σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 3-1.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ντιντίφα ακριβώς με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.
Διαιτητής ήταν ο Θώμογλου με βοηθούς τους Βλατάκη και Τράντα.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς) Καραντζούλης, Κοντής, Παλυβός Α. (53' Θεοδοσίου (85' Παλυβός)), Σταύρου (68' Βαγγέλης), Βελέντζας, Βάρρας, Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Λαφογιάννης (46' Πανάκης), Φιλος (68' Δρόσης), Φρατζέσκος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης) Κουνάδης, Γεωργόπουλος (83' Αναστασίου), Νάσι (83' Σιμακου), Τσουκαλάς Α., Βουρνάζος, Λαδάς, Στατήρης (90' Μανέτας), Καψής (64' Παλαντέσκου), Παλάτσιος, Τσουκαλάς Σ., Γιακουμάκης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35