social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μειώνει τη διαφορά από την κορυφή ο ΠΟΨ, 2-0 τους μαχητικούς Ίωνες!

Μειώνει τη διαφορά από την κορυφή ο ΠΟΨ, 2-0 τους μαχητικούς Ίωνες!

Στον ΠΟΨ άπαντες γνώριζαν ότι για να είχε αξία η νίκη στο ΔΑΚ Αιγάλεω απέναντι στον Διαγόρα θα έπρεπε η ομάδα να επικρατούσε στο σημερινό (9/3) ντέρμπι με τους Ίωνες Αλίμου.

Οι πράσινοι όχι μόνο το έπραξαν αλλά εκμεταλλεύτηκαν και το... δώρο της Κορωνίδας (2-2 με τον Διαγόρα) μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στο -6.

Η ομάδα του Ψυχικού εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες που είχε ο αντίπαλος και κατάφερε αφού πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να πάρει ένα χρυσό τρίποντο.

Από την άλλη οι Ίωνες Αλίμου παρά την καλή παρουσία του α' μέρος δεν τα κατάφεραν αφού δέχτηκαν γκολ και ενώ το ματς ήταν σε πλήρη ισορροπία.

Στο 26' ο Σπυριδάκης έκανε το 1-0 με προβολή μετά από σέντρα του Ρίζου, με τον Μαραβελάκη στο 82' να κλειδώνει τη νικη χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Σανιάνγ από τον Ευγενίδη.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Τζέλο και Καφρίτσα.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Χρανιώτης, Ηλιακίδης, Τσελικας, Κούκος, Τσίκος, Κώτσης, Ρίζος, Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Σανιανγκ.

ΙΩΝΕΣ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Ζήσης, Δημόπουλος, Κανάκης, Χατζηανόγλου (64' Λαζάρου), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος, Ποιμενίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Σχετικά άρθρα

Στα μπαράζ ανόδου η Αγία Παρασκευή (0-0 με Χαλάνδρι)!

Θέμα soccerlive I Αγία Παρασκευή: Πρόταση ανανέωσης σε Βενάκη

Ήφαιστος Περιστερίου: Φιλική νίκη με Ορφέα Αιγάλεω

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35