social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάρτι του Άρη Πετρούπολης στου Ζωγράφου και θρίαμβος με 1-4 κόντρα στον Ηλυσιακό

Πάρτι του Άρη Πετρούπολης στου Ζωγράφου και θρίαμβος με 1-4 κόντρα στον Ηλυσιακό

Ένας απίστευτος Άρης Πετρούπολης πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση μέσα στου Ζωγράφου επικρατώντας του μεγάλο του αντιπάλου που δεν είναι άλλος από τον Ηλυσιακό με 1-4.

Στην κούρσα για τον τίτλο η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα δείχνει ότι είναι το απόλυτο αφεντικό αφού αύξησε τη διαφορά με το σημερινό επιβλητικό αποτέλεσμα στο +5 και δείχνει ότι με ανάλογη σοβαρότητα δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τον τίτλο.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα αποτυπώνεται την εξέλιξη του ματς αφού οι Πετροπουλιώτες ήρθαν από τα δυτικά προάστια με μοναδικό στόχο τη νίκη, και επιβεβαιώνουν τη δίψα που έχουν για διάκριση υπογραμμίζοντας πριν το ματς ότι άλλο αποτέλεσμα περα από το τρίποντο θα ήταν αποτυχία. 

Στο 11' ο Μαρίνου με σουτ έκανε το 0-1, για να απαντήσει ο Κολλόκας στο 19' με ωραίο τακουνάκι. 

Στο 23' ο Αργυρίου έκανε πλασέ σε τετ α τετ η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα όμως πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Νικολόπουλος.

Στο 40' ο Βελλισάρης έκανε το φάουλ όμως η μπάλα κατέληξε στο πλαινό δίχτυη. Στο 41' ο Άρης είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπριστογιάννη μετά από κόρνερ του Μαρίνου. 

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και είχε καλή με τον Καραδήμα, με τον Αργυρίου στο 60' να κάνει το 1-2 που έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Μαρίνου.

Στο 85' ο Αργυρίου ανέβασε το δείκτη του σκορ όταν στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και με ωραιο σουτ έκανε το 1-3. 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σούφλας με πανέμορφγ λόμπα αλά.... Τζιοβάνι στο 90+3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν τις απουσίες των Γκούγκα, Κασσιανού και Ταχιράι λόγω τραυματισμών.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Παπαδόπουλος, Ποντίκης, Νικολόπουλος, Πανάκης, Πάντος, Άχνελ (77' Κασσιανός), Χριστόπουλος, Τσεργας, Πρισιμιτζής, Βελισσάρης, Κολόκας (81' Θεοδώρου).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ρουμπής, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης (46' Λάπας), Γεραγωτέλλης (90' Κουτρούλης), Τρακόσης, Μπριστογιάννης (46' Σούφλας), Καραδήμας (65' Σαμαράς), Μαρίνου (89' Σταυρόπουλος), Αργυρίου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35