social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Συνεχίζει τις προπονήσεις και ανυπομονεί για την επανέναρξη

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Συνεχίζει τις προπονήσεις και ανυπομονεί για την επανέναρξη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της προκειμένου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμη και ανταγωνιστική προκειμένου να εκπληρώσει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ήδη οι Βαγγέλης Σάπκας, Στέφανος Γαγάνης καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο προπονούν σε καθημερινή βάση την ομάδα τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα όπως ορίζει το πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα, εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο δεν αποκλείεται να αποκτηθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν αρκετές προσθήκες.

Σε αυτό το σημείο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το ρόστερ της Δάφνης στηρίζεται σε αμιγώς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αυτή η... φιλοσοφία δεν πρόκειται να αλλάξει τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Αλλωστε σκοπός αποτελεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου να βοηθιούνται από τις έμπειρες μονάδες (Κοθράς, Μπότος, Λιόσης, Χριστόπουλος κλπ) προκειμένου να μην χαλάσει η ισορροπία της ομάδας.

Κατά τα άλλα το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι εξαιρετικό και δεν αποκλείεται εφόσον υπάρχουν μεταγραφικές εξελίξεις η ομάδα να προχωρήσει στις απαραίτητες ανακοινώσεις.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35