social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Μητρούση από τη Νέα Ιωνία

Αποχώρηση Μητρούση από τη Νέα Ιωνία

Με δήλωση του ο μέχρι πρότινος γυμναστής της Νέας Ιωνίας, Γιάννης Μητρούσης, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον προσφυγικό σύλλογο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παρασκευαϊδης, αναίρεσε την αρχική συμφωνία.

Το σχόλιο του κ. Μητρούση

Ήρθα στην ομάδα της Νέας Ιωνιας ως συνεργάτης του κ.Σασσαλου τον οποίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την επιμονή προς το πρόσωπο μου. Δυστυχως τα αποτελέσματα μετά από τις πρώτες 4 αγωνιστικές δεν δικαίωσαν την ποιοτική δουλειά που γινότανε στις προπονήσεις από τον κ.Σασσαλο. «Φυσικό;;;» επακόλουθο στο ελληνικο ποδόσφαιρο η παραίτηση του. Σε εκείνο το σημείο μου ζητήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας να παραμείνω στο πόστο μου προκειμένου να βοηθήσω τον νέο προπονητή να οδηγήσει την ομάδα σε ένα νέο ξεκίνημα. Κατόπιν συνάντησης με τον καινουριο προπονητή κ.Παρασκευαιδη και σεβόμενος τη συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπο μου αυτό το διάστημα που ήμουν στην ομάδα και την ειλικρινή προσπάθεια των παιχτων δέχτηκα να συνεχίσω την δουλειά που είχαμε ξεκινήσει παρά την αποχώρηση του ανθρώπου που είχε εισηγηθεί την προσθήκη μου στο τεχνικό επιτελείο. Χθες ο κ.Παρασκευαιδης αναίρεσε τη συμφωνία που είχαμε κάνει μια μέρα πριν. Ως εκ τούτου αποχωρώ με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ποιότητα των παιχτων και την λειτουργία της ομάδας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ ακόμη μια φορά και ιδιατερως τον κ.Σασσαλο και τον κ.Ελμαλογλου για την συνεργασία μας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35