social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη η Κοψαχείλα, 3-1 τον Γκυζιακό στην «Αλεπότρυπα»

Πρώτη νίκη η Κοψαχείλα, 3-1 τον Γκυζιακό στην «Αλεπότρυπα»

Μετά από τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, η Κοψαχείλα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Αθηνών, επικρατώντας με 3-1 του Γκυζιακού στην «Αλεπότρυπα».

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Γκιόλας άνοιξε το σκορ με σουτ από πλάγια θέση (0-1), ενώ στο 42ο λεπτό ο Τσίκος έστειλε την μπάλα άουτ με χτύπημα πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 70ο λεπτό χάρη σε σουτ εκτός περιοχής από τον Παναγιώτου. Ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι στο 75ο λεπτό με σουτ, για να έρθει στο 80ο λεπτό, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Τζουμάκας και να πετύχει το 1-2 με σουτ από πλάγια θέση. Στο 87ο λεπτό ο Ασημακόπουλος έγραψε το 1-3 με προβολή μετά από προσπάθεια του Ζαφείρη.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Αθανασόπουλος-Μικελόπουλος

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Παντελής Σταθόπουλος): Ρούσσος, Πάντζι (67' Λάμπος), Πανταζής, Παναγιώτου, Αδαμίδης, Ζανάκης (82' Πασβούρης), Σκόρδος, Σπαγής, Παπαδόπουλος, Βέλκος (56' Λώλης), Πασάι

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Αγγελόπουλος, Αλ. Λουμίδης (16' λ. τρ. Φύτρος (85' Λύρας)), Ίμπρο, Γιουβρής, Τσίκος, Μοχαμέτι (79' Τζουμάκας), Αν. Λουμίδης, Γαλάνης, Γκιόλας (85' Καφεντζής), Ασημακόπουλος, Ζαφείρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35