social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όλα... μηδέν στο ντέρμπι του Περιστερίου για Ηρακλή και Γαλαξία

Όλα... μηδέν στο ντέρμπι του Περιστερίου για Ηρακλή και Γαλαξία

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της πρώτης θέσης έχασε ο Ηρακλής Περιστερίου που έμεινε στο 0-0 με τον Γαλαξία στο τοπικό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Μετά από κάκιστο α' μέρος όπου καμία από τις δυο ομάδες δεν δημιούργησε αξιόλογη ευκαιρία, οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Αποκορύφωμα στον επιθετικό μονόλογο του β' μέρους ήταν το δοκάρι που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Ελεύθερο στο 83', ενώ στο 77' ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής. 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 85' όταν ο Τσέκας εκτινάχθηκε και δεν επέτρεψε στην εκτέλεση φάουλ του Θανόπουλου να καταλήγει στα δίχτυα. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδιώτης) Καναβάκης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας (26' λ.τρ. Ασφής), Τσετσάι (46' Ζιώλος), Βαρδαραμάτος (75 Ελεύθερος), Μήτρος, Πάσχος (46' Θανόπουλος), Βασιλείου, Μαγκίτσας (70' Μαρκαντωνάτος).

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης) Τσέκας, Κατσιμπούλας, Καρβούνας, Νικολάου, Βλάχος, Ιακωβάκης, Λεμης (80' Μπόντε), Κατσουγιάννης, Γιούργιας (80' Νταγιαντάς), Νεμπούτ (90' Λαμπρόπουλος), Νίκος.


Σχετικά άρθρα

Τα ημίχρονα στην ΕΠΣΑ (24/2/2024)

Ο Αθηναϊκός το ντέρμπι 1-0 τον Άτταλο

Τρομερό διπλό ο Αττικός στο Καματερό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35