social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξυδιάς: Δεν θα πούμε «όχι» στην άνοδο!

Ξυδιάς: Δεν θα πούμε «όχι» στην άνοδο!

Μία από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στα γήπεδα της Αθήνας είναι δίχως αμφιβολία και ο Άρης Καλαμακίου!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, έχοντας καταφέρει μετά από δέκα αγωνιστικές να βρίσκεται στην κορυφή με απόσταση οκτώ βαθμών από τους διώκτες της και διατηρώντας το αήττητο σερί της. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο επικράτησε και στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας απέναντι στην Ελευθερούπολη (0-1), κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μιλώντας στο Soccerlive, ο Γιάννης Ξυδιάς, ο άνθρωπος που υπογράφει από την τεχνική ηγεσία αυτή την καταπληκτική παρουσία, παραδέχθηκε πως το ενδεχόμενο της ανόδου δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του. «Ισχύει αυτό που λέμε 'τρώγοντας ανοίγει ο όρεξη'. Εκείνο που είπα και στους παίκτες μου μετά τη νίκη κόντρα στην Ελευθερούπολη, είναι ότι μπορούμε πλέον να είμαστε άνετοι, ότι έχουμε σώσει την κατηγορία και κοιτάμε κάτι καλύτερο. Δεν θα πούμε όχι, αν προκύψει κάτι τέτοιο» τόνισε μετά από σχετική ερώτηση ο 37χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει με χαρά: «Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό κλίμα! Υπάρχει πάρα πολύ καλή συνεργασία μεταξύ προπονητικού επιτελείου και διοίκησης και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Λευτέρη Σφυρίδη και τον γενικό αρχηγό Μανώλη Γεωργαντίδη».

Αναφορικά με την επικράτηση του Σαββάτου, ο Γ. Ξυδιάς σχολίασε: «Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που είχε μόνο νίκες στην έδρα της και μία ισοπαλία με τη Λαύρα. Όντως ήταν ένα μεγάλο διπλό, επειδή ήρθε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που πιστεύω ότι δύσκολα θα χάσει ξανά στην έδρα της. Είχαμε παρακολουθήσει πάρα πολύ την Ελευθερούπολη, κάναμε πάρα πολλή ανάλυση, ξέραμε τα ατού της, μπλοκάραμε τα δυνατά της σημεία, δεν δώσαμε χώρο να τρέξουν, μπλοκάραμε τον Σερδενέ που είναι ένας πολύ καλός και κομβικός παίκτης στο κέντρο και με την ποιότητα τη δική μας, μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35