social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Πεύκη: Έκλεισε Βάσο

Θέμα soccerlive I Πεύκη: Έκλεισε Βάσο

 Ήταν δεδομένο ότι η Πεύκη δεν θα έμενε άπραγη στη μεταγραφική περίοδο κυρίως από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε θέση ανόδου στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ (-8 από τον πρωτοπόρο Άγιο Θωμά με 22 βαθμούς). 

Οι άνθρωποι της ομάδας έβαλαν πλώρη για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα συνεχίζει να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και κάτω από αυτό το πρίσμα επήλθε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον πολύπειρο Κώστα Βάσο που έρχεται στον σύλλογο των βορείων προαστίων για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει σε ανταγωνιστική τροχιά

Ο Βάσος έχει επιδείξει σπουδαία καριέρα αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες με μεγάλη ιστορία όπως οι Ακαδημίες της ΑΕΚ και σε συλλόγους όπως οι Βύζας Μεγάρων, Πανναξιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κόρινθο, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Ορφέα Αιγάλεω, όπου δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς αφού πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35