social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ηρωική Ιεράπολη σώθηκε με «διπλό» στην Καισαριανή (3-1 τον Πανιώνιο)!

Η ηρωική Ιεράπολη σώθηκε με «διπλό» στην Καισαριανή (3-1 τον Πανιώνιο)!

Παρά το σοκ που υπέστη από την απώλεια έξι βαθμών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που είχε ως συνέπεια να αναγκαστεί να αγωνιστεί για τη σωτηρία της σε αγώνες μπαράζ, η Ιεράπολη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε θριαμβευτικά στην επίτευξη του στόχου της!

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της διαδικασίας, η ομάδα του Γ. Βέρρα πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 3-1 στο γήπεδο «Μ. Κρητικόπουλος» απέναντι στον Πανιώνιο Καισαριανής, έπειτα από ένα αμφίρροπο ενενηντάλεπτο που είχε δραματικό φινάλε και δύο γκολ λίγο πριν την εκπνοή! Έτσι, ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής κατάταξης και «κλείδωσε» την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι καλούνται έστω να μην ηττηθούν από τον Παράδεισο την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να αποφύγουν τουλάχιστον την τελευταία θέση στην τελική κατάταξη για να έχουν αυξημένες πιθανότητες σωτηρίας, ενόψει και της προσπάθειας των Ηλυσιακού και Χαϊδαρίου για άνοδο.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν... κεφάλι στο σκορ στο 26' χάρη σε κεφαλιά του Λιάπα (1-0). Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν αναλόγως καλή για εκείνους. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυνομένου μετά από σέντρα που επιχείρησε ο Τσαπουρνής, με τον Λαγκαδίτη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο γκολ, είχε κάποιες περιπτώσεις στις οποίες το πλησίασε, όμως οι Αιγαλεώτες ήταν εκείνοι που αιφνιδίασαν. Αφού πρώτα απώλεσαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 79', όταν ο Λαγκαδίτης εκτέλεσε άουτ πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Βιδάκη, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 89' χάρη σε κεφαλιά του Βιτουλαδίτη (1-2)! Πριν προλάβουν να συνέλθουν, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν τη... χαριστική βολή, όταν ο Βιδάλης με χτύπημα φάουλ στο 91' έγραψε το τελικό 1-3!

Γουρέλης, Μαραθωνίτης-Καραγεώργος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χρυσαναστάσης, Οικονομόπουλος, Μελιγός, Απέργης, Αλεξίου (46' Παριανός), Λιάπας, Διονυσόπουλος, Αϊβάζης (75' λ.τρ. Ραπτόπουλος), Ντόκος (49' Γκόφας), Χατζηστεφάνου, Νομικός (46' Ασωνίτης)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Παπανικολάου (75' Κανελλόπουλος), Μπιάζης, Βιτουλαδίτης, Κομνηνάκης, Κασιμάτης (78' Πιπίνης), Τσαπουρνής, Λαγκαδίτης (92' Γιακουμάκης), Μανιός, Χαραλαμπόπουλος (92' Γιαλαμάς), Βιδάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35