social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ξανά ο Τριφυλλιακός, δύσκολα τον Κολωνό (2-0)

Κορυφή ξανά ο Τριφυλλιακός, δύσκολα τον Κολωνό (2-0)

Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας αποδείχθηκε για τον Τριφυλλιακό αυτό με τον Κολωνό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η ολοκλήρωσή του, ωστόσο, βρήκε την ομάδα του Γ. Κατσαρού να παίρνει τη νίκη με 2-0 και να ανεβαίνει ξανά στην κορυφή του 2ου ομίλου, εκμεταλλευόμενη την ήττα των Λύκων Χαϊδαρίου στον Υμηττό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μία παλικαρίσια προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα, στο τέλος όμως λύγισαν από την πίεση του αντιπάλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές, όμως λυτρώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λουφάκης και στο επόμενο λεπτό (81') ο Ζαχαρής έδωσε τη λύση για την ομάδα του, σκοράροντας με κεφαλιά για το 1-0. Στο 92ο λεπτό σημειώθηκε το 2-0 με διαγώνιο σουτ του Γεωργίου, ο οποίος επανήλθε στη δράση μετά τον τραυματισμό του με γκολ.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Ανδρέου-Τσαγκάρης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης, Τσιάτσιος (46' Ζαχάρης), Ν. Μαλλέλι, Χάνι, Πανταζής, Βιτζηλαίος, Πορφυρόπουλος, Κονταράτος, Σαντικάι (70' Ι. Μαλλέλι), Αλικάι (80' Γεωργίου)

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ίμπρο, Μποντοζάκης (48' Χριστοφόρου), Ρώσση (48' Βεργιανάκης), Τζωρτζάτος, Δαρζέντας, Τοσούνι, Ράσα, Λουφάκης, Σκεύης (75' Καραλάκος), Συριόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35