social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Αθηναϊδα 1-0 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Αθηναϊδα 1-0 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Δύσκολη νικη πανηγύρισε η Αθηναϊδα με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Το χρυσό γκολ για την Κυρία της Κυψέλης πέτυχε στο 90'ο λεπτό ο Κορφιατης, με τον σκόρερ να αποβάλλεται στο ίδιο λεπτό κατά την διάρκεια των εξαλλων  πανηγυρισμών.

Με άγχος και νευρική η ομάδα του Θανάση Γάκη στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και χώρους, απέναντι σε έναν εξαιρετικά καλοδουλεμένο Ατρόμητο Χαλανδρίου ο οποίος έχει ένα νεανικό σύνολο που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Μάλιστα στο 12' ακυρώθηκε γκολ του Μαρτάκη. 
Η Αθηναΐδα με την είσοδο των Καπελη και Καρακωστα στο 45' έγινε "άλλη" ομάδα, και με έντονη πίεση ψηλά έκλεισε τον Ατρόμητο στα καρέ του, με τους φιλοξενουμενους να αμύνονται ηρωικά και να γλυτώνουν τρεις φορές την παραβίαση της εστίας τους σε φάσεις εξ επαφής με τους Μαρτεκα,Ντιντιφα και Καπέλη.
Ενώ στο 82' κεφαλιά του Κορφιατη πέρασε μόλις άουτ.

Η Λύτρωση ήρθε στο 90' όταν ο Κορφιατης από τα δεξιά με δυνατό σουτ στον ουρανό της εστίας έγραψε το τελικό 1-0 με την Αθηναΐδα να κατακτά την δίκαιη νίκη.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Γάκης) Σαπατής, Σκαϊλίδης (46' Καπέλης Ι.), Κατσιώρης, Δουδουμόπουλος, Αλεξίου, Κριπιντίρης (46' Καρακώστας), Ντιντίφας, Κανδαλέπας, Μαρτεκας, Κορφιάτης, Μιχαλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ηλίας Κολοβος) Μεσίλι, Φραγκουλόπουλος, Ααναγνώστου, Λαμπαδάριος, Πογιάννι, Μιχαλέας (76' Αγιουταντής), Μακρής, Νταούτι, Νούλης (71' Μερτίνης), Κατσιούλας, Βέρδης (86' Γεωργέας). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35