social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστόπουλος: Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε

Χριστόπουλος: Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε

Τον τρόπο με τον οποίο έζησε εκείνος, από τον πάγκο του Αχαρναϊκού, το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο, παρουσίασε ο Τάκης Χριστόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στη βελτίωση που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (1-0), ενώ εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς παράπονα για τη διαιτησία του Δραγάτη.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τη διαιτησία. Θέλω να πιστεύω μόνο ότι ήταν ένα ατυχές παιχνίδι του διαιτητή και τίποτ' άλλο» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο παρασυρθήκαμε από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, όπου οι αλλαγές βοήθησαν να παιχθεί σωστό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής, από τη μεριά μας. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, είχαμε και δοκάρι, παρ' όλα αυτά δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου συμπλήρωσε: «Καλή τύχη στον Σαρωνικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα για την εκπλήρωση του στόχου που θέσαμε στη διαδικασία των πλέι οφ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35